herkese selamlar.. istanbul avrupa yakasında bildiğiniz boş alan, arazi yada oldukça tenha yol varmı. kuzenime zamanındasöz vermiştik şimdi ısrarlar karşısındabiraz pratik yaptırmam lazım ama hiçbirşey bilmiyor nerdeyse. önerileri bekliyorum...
bende arkadaşıma öğretmek istiyorum ama ehliyeti yok şuan 10 gün sonra direksiyon sınavına gircek öğretirken polis falan görürse sıkıntı çıkarmı acaba ? ceza falan keserlermikiğ
Arkadaşlar haftada 1 gün kurulan semt pazarlarının yeri 6 qün boş oluyor bayada geniş bir alan oradada öğretebilirsiniz..!
bakırköy'de adliyenin arkasındaki cumartesi günleri kurulan pazarın yerinde öğretebilirsiniz.. orada öğrenmeye çalışan çok kişi oluyo.. bence müsait bi yer..
<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">sürücü kurslarında direksiyon dersleri kağıthane tarafında veriliyor.. bilmem oraları olur mu? Maslak itü kampüsüne girebilirsen orayı da tavsiye ederim.. Kocamann bir alanı var geniş.. Gölet yolu ve futbol sahasının üst kısmı oldukça geniş
Merhaba. Hyundaı i10 aldım. Ama araba kullanamıyorum. Biraz kullanabilsem trafikte kendim de kendimi geliştirirm. Ama sanırım hiç de trafiğe çıkacak durumda değilim. Nete bakıyorum da şöyle gerçekten direksiyon eğitimi yapabilecek uyğun yer yok. Bu büyük sıkıntı.... Bazıları Pendik pazarı önermiş. Ama oranın girişlerini kapatmışlar. Aslında Kocaeli de olabilir. Bir alan olsa, hatta ücretli de olabilir. Sabah bir giriş yapıp akşama kadar çalışayım... Yok böyle bir yer.... Yani ben bulamadım. Bildiğiniz var mı İstanbul anadolu yakası ve kocaeli istanbula yakın yerlerinde?
İstanbul Park yarış pistine ulaşımı sağlayan üç şeritli ve hafta içi genelde saatte bir arabanın geçtiği çevre yolu var, oraya giden bol düzlüklü geniş stabilize köy yolu var ve piste 500 metre kala solda kalan büyük 8-10000 metrekarelik geniş otopark var, haftasonu giderseniz yalnız olmazsınız hafta içi gitmeniz uygun olur. Bedavadır. Akfırat İstanbul Park yolu olarak aratılabilir bazı tanıtım amaçlı otomobil test edenlerin favori yerlerinden birisidir.
Merhaba. Ben, başlangıç aşamasında direksiyon dersi verdiğim eş dost akrabayı hafta sonları genellikle sanayi sitelerine götürüyorum. İş yerleri kapalı olduğundan buralarda ki yollarda kalkış, duruş, dönüş, kavşak (dört yol) ve bölgesine göre rampa çalışmaları yaptırıyorum. Tavsiyem bulunduğunuz bölgedeki sanayi sitelerine gidip oralarda çalışmanızdır. Avrupa yakasında trafiğe açık yolda pratik için ise trafiğin nispeten az olduğu Yakuplu, Gürpınar, Firuzköy, İkitelli (Masko ve çevresi) tercih edilebilinir. Kazasız belasız çalışmalar dilerim.
Sürücü kurslarının eskiden eğitim pistleri vardı , şimdi sanırım yok , siz illaki boş yer aramayın ve oldukça trafiğe yakın olun ve ne kadar alışkanlık kazanırsanız sizin için iyi olur , benim kızım öğretmen ve saati 20 tl den bir sürücü kursu direksiyon eğitmeni bayandan 30 saat ders aldı bir ay sonra tek başına Mersin Kayseri ve Mersin Antalya gidip gelebildi , boş alanda pek trafiğe konsantre olamazsınız , yanınızda bir eğitmen şart derim. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.