Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent era 1.5 eko

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda samura tarafından 28 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. samura

samura Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaslar accent era 1.5 eko almayi düşünüyorum ama sitesinde teknik bilgileri yer almamiş bu aracın yakıt tüketimi ne kadar bagaj hacmi fazlamı bilgierinizi aktarirmisiniz teşeküürler

2. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.5 dizel aynı motor yani 110 bg.ama bu aracı alcağına git 2.el era al ama donanımlısını al.he sıfır alıosun hem bomboş..

3. samura

samura Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cevap için teşekkürler birde hyundai ın yedek parcaları vs pahalımı destek konusunda sorunlar cok yaşaniyormu

4. Misafir

Misafir Guest

"Eco" ibaresi motor için değil kasa için kullanılmış, yani motor aynı motor ancak kasa'da donanım eksik, yani en baz donanım, bildiğim kadarıyla sadece hid. direksiyon ve tek hava yastığının dışında hiç bir şey yok, era-era-era'nın dediği gibi Eco'nun sıfırını alacağına yüksek model dolu versiyonu aynı paraya alabilirsin...

5. samura

samura Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    25 bin ytl civarina cıkabilirim 1.5 crdi vgt team modelini tavsiye edermisiniz 25 bin ytl civari bu arac birde parcalari pahalimi acaba hyundai nin serviste filan sorun yaşanirmi teşekürler
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">

6. Misafir

Misafir Guest

parçaları turkıyede uretildiği için pahalı değil..bakımlarıda aynen öyle..en fazla 300 tutuyor en ağır bakım..

7. Misafir

Misafir Guest

Mümkünse Team "ABS" olsun, her ne kadar ABS'ye çok iş düşmüyorsa'da satarken çok farkediyor...parça olarak'da üzmiyeceğine eminim..

8. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Era alacaklara bir de şu soruyu sormak lazım.Yeterince vaktiniz var mı?

5 yıl boyunca sık sık aracı garantiye götüreceksiniz.Era sahiplerinin hobisi oluyor bu bi nevi. Orada bir çok yeni insanla türlü türlü şikayetle karşılaşıyorsunuz. Era almalarını tüm soranlara şiddetle tavsiye ediyorum.

9. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaş sıfır istiyosa bu kadar ucuza araba zaten alamaz.ama tavsiyem eco yu alma.bu eco modeli ticaretle uğraşanlar için çıkarışmış modeldir.en az team veya select al.25000 ytlyi çıkarıyosan rahat dizel era alırısın hemde team alırsın.sakın eco alma.çok pişman olursun.böyle güzel araç almışım donanımı yok diye kafanı taşlara vurursun sonra.sana şöyle söyleyim bide:motoru mükemmel,yakıtı şahane,konforu gayet iyi,donanımı parasına göre süper.tabi eksileri yokmu var.1.4 motorlarda çekiş sorunu var.özellikle kışın arıza çıkardığını duydum çok kez.süspansiynoları otobana göre üretilmiş.bozuk yollarda rahatsız edebilir ama bazı arkadaşların abarttıı kadarda değil.yani arkadaşlar öyle bir anlatıyoki sanki traktör bu araç:)başkada sorunu yok.direksiyon sorunu vardı 2008-2009larda halledildi.benim araç 2007 direksiyon bir kere tık demedi.birazda şans işi

10. Misafir

Misafir Guest

Hocam "Era düşmanı" gördüm seni yahu.....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif, ben alırken özellikle taksiciler arasında yaptığım araştırmada 25.000YTL - 28.000YTL aralığında alınacak tek arabanın Era olduğunu tespit ettim, test sürüşünü'de yaptıktan sonra gerçekten bu parayı hakkettiğine inandım ve 2008 model Meganeyi 5.000YTL zararla satıp elimdeki parayla 1.5 dizel Era aldım yaklaşık 6 ayda 5100km yaptım ve çok'da memnunum...

11. Misafir

Misafir Guest

eraları çok abarttılar sorununu filan birçok arabada var sorun kullanmalara da bağlı bu tabi.servisteki arkadaşımla muhabbet ediyordum geçen eralar çok güzel araba benim düşüncem de böyle kullandım da gayet güzel konforlu bir araba direksiyon sorunu kilitlenme sorunu diye milleti korkuttular birşey yok aslında çok da iyi alınabilecek araba şahsen getz de km olsaydı biraz eskimiş olsaydıdüşünüyorduk ama bunu da satmaya kıyamadık daha 19binde araba 06 model sıfır gibi kafamıza yatmıştı era full 2.elleri style paket 22-23civarına temiz bikaç tane bulmuştuk 15-40bin arası km lerde.çok harika bence alacaklara tavsiye edilir

12. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Era fiyat aralığında alınabilecek en iyi araçtır.Haklısınız.Şu anda yine alacak olsam Aynı aracı alırdım.Bütçeme göre en iyi seçenek yine o.

Ancak tecrübelerime dayanarak rahatlıkla söyleyebilirmki sınıfının en sorunlu aracıdır.Ha sorunlar ufaktır,önemsizdir ya da serviste rahatlıkla giderilebilir türdendir.Ama sinir bozar ve vakit ayırmanız,uğraşmanız gerekir.

Assanın ciddi kalite kontrol sorunları olduğunu düşünüyorum.Yoksa hyundainin iyi bir firma olduğunu biliyorum.Keşke koreden ithal gelseydi diye düşünüyorum zaman zaman.Doğru mu yanlışmı Coşkun hocam?

13. samura

samura Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhabaler sorularım olacak gene 1.6 benzinli ve düz vites olan modeli hangisi 1.6 select olanmı eger degilse 1.6 select modeli ozelikleri neleristedigim ozelbirde bu arabanın ikinci el piyasası nasıl cevaplarin cok sagolun

14. Misafir

Misafir Guest

İşte burada benim tecrübesizliğim devreye giriyor, henüz bu tür bir sorunla karşılaşmadığım için net cevap vermem doğru olmaz, çalıştığım servis henüz beni üzecek bir şey yapmadı yada ben üzülecek bir sorunla karşılaşmadım, bakalım zaman ne göstercek, eğer bu tür sorunlarla karşılaşırsam bağırıp çağıracağıma, buradaçarşaf gibi sayfa sayfa yazacağımaemin olabilirsin.....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

15. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
  16. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    kardeş sakın eco alma pişman olursun git team al eco alırsan 1 -2 hafta içinde pişman olursun eco lar bence şirketler için üretildi sen team al çoşkun abinin dediği gibi mümkünse team abs

17. samura

samura Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla arkadaslar yardımlarınız için sagolun ama kafam karişti sayilir ozelikler kısmına baktım pek anlaşilir degil aradim ozelikler biraz değisti 1.6 düz vites modeli ve benzinli olan hangisi 1.6 select mi?

18. Misafir

Misafir Guest

Bunlar donanımlar

http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=aracozellikler&amp;tid=2&amp;model_id=4&amp;menu_id=21&amp;ordercolumn=1.1

Bunlar'da teknik özellikler

http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=aracozellikler&amp;tid=1&amp;model_id=4&amp;menu_id=21&amp;ordercolumn=1.2
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

19. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    1.4 1.5(dizel) 1.6 motor secenekleridir.. select sytle team donanım seçenekleridir bu donanım seceneklerinin hepsinde istege göre otomatik şanzuman sunuluyor..yalnız dizelde otomatik yok..

20. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    25 milyara team alırsın hatta daha opsiyonlusunu bile alırsın hemi de dizelini.. yazın klimasız cekilir mi yollar :)

Bu Sayfayı Paylaş