arkadaşlar aracımı kontrol ederken fren hidroliğinin minimum altına indiğini gördüm.aracı aldığım kişi 45 bin servis faturalarınıda vermişti. Faturayı incelediğimde rutin bakımları yapılmış ancak "fren balatalarının bittiği araç sahibine söylendi, değişim istemedi" yazıyor. Şimdi hangi marka taktırmalıyım. Serviste mi sanaide mi değiştirmeliyim.
İzmit fertan hyundai servisi 550 tl fiyat çıkarttı.ön arka balata ve işçilik filatı. Siz nerde değiştirdiniz yakınsa gelirim.
Ön ve arka fen balatalarını işçilik ve kdv dahil 499 tl ye serviste değiştirdim. Fren hidroliği minimum olduğunu söylediğim halde tamamlamadılar. Bu fiyatlardan daha aşağı bir fiyat alamadığım için değiştirmek zorunda kaldım. Aracımı iç dış yıkayarak teslim ettiler. Servis olmasının tek avantajı da yıkamadır tesellisiyle servisten ayrıldım.
accent blue aracımın arka balatasını değiştirmem lazım ama görüyorum ki servis fiyatları pahalı. dışarıdan balata sordum bugün parçacıların hepsinde farklı marka adını hiç duymadığım marka balatalar var. hangi marka balata almamı tavsiye edersiniz. internet üzerinden (n11 gibi) trw marka balata satanlar var sizce orjinal olmama ihtimali var mı? aloparça. com sitesinde de birçok balata var trw de bosch da var daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu?
Ucuz balata almayin, Bosch, Trw, Mando genelde tercih ediliyor. Ben Bosch kullanıyorum. Hangi servis.? Siz aracı teslim ederken min seviyesinde olabilir ama yeni balata ile hidrolik sevisyesi yukselmiş olabilir.
İzmit fertan.servisten genel olarak memnunum. Servis dışında değişimi araştırdım. 350 tl civarı maliyet çıktı. İnternetten alınan parçalara ve onları takacak ustalara güvenemediğim için 150 lira servis farkı vermeye değer düşüncesi daha ağır bastı.