Merhaba arkadaşlar. Orjinal Daicchi multimedyanın kasma donmaya bağlı delirtmesi sebebiyle double din teyp taktım. Lakin direksiyon tuşlarını nasıl aktif ederim diye bir soru oluştu kafamda.. Daha önce yapan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Teşekkürler.
Orjinalinden kat kat iyi emin olun. Android modellere baktım bildiğiniz kocaman tablet eğreti durdu yine en iyisi bu geldi. Göreceli tabi size hitap etmemiş olabilir.
Hocam hayırlı olsun , ben şahsen beğendim ama önemli olan eskiyi aratmadan kaliteli kullanım sağlaması. Geçmişte bu tür uygulamalar yapan olmuştu forumda , bir aratırsanız belki bir bilgiye ulaşırsınız. Teyp arkasından çıkan kabloları direksiyon tuşlarına giden kablolarla ölçüp biçip isabetli bir şekilde buluşturmak lazım , ayrıca bir elektronikçiden yardım almakta seçenek olmalı. Ben zamanında göğüsü oynatırsam trim sesi gelir diye i20 ye taktırmadım , şimdide kaliteli bir şeye yüksek fiyatlar çekiyorlar , beklemeye aldım işi. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aracınıza soket sokete uyumlu bir teyp takıldıysa direksiyon tuşları aktifleştirilir. bunun nasıl bağlandığını görmek gerekir. önce teybin içindeki tuş atama kısmını bulup onları deneyin. "android teyp tuş atama" diye internette aratırsanız çeşitli yöntemler var. bu yöntem çalışmazsa teybi söküp yeni teybe bağlı olmayan kabloları direksiyon tuşlarına basarak 12v kontrol kalemiyle kontrol etmek gerekir. kablo bulununca sizin yeni teybin uygun kablosuna bağlantı yapılacak.