Merhaba arkadaşlar uzun zamandır iş güç kosturmaca borçlar derken ennihayetinde biraz kredi çekip araba almaya karar verdim. Bütçe 12 13 bin lira maksimum. Malum antalya da yaşıyoruz klimali bi araba şart Antalya piyasası uçmuş gidiyor bomboş 93 doğan slx lere 13 14 isteyenler var. Uno ve broadwayler de aynı... Uzun yıllar 11 senedir 1.3 kullandığım için 1.5 GT almaya karar verdim. Bi tane buldum. 98 model 185.000 de klima, sunroof, elektrikli ayna, hidrolik direksiyon , park sensörü, celik jant gibi özellikleri var. 1.5 GLS ile ayni tek fark iki kapı olması.. lpg isli haziran 2017 ye kadar muayene var. 3-5 eksigi var 500 ü gecmeyecek kadar o kadar. herkes diyecek satarken zor satarsın diye ama 12.000 liraya alınabilecek mekanik parçası ucuz aklıma bizim accent ler geldi. En azından bildik araba. Bugün ilk defa expertiz yaptırcam, ne kadar tutar ve nelerine bakarlar? Sigortacı bi arkadaşıma motor ve şaseden sorgulattım 2009 dan önceki kayıtları görülmüyor ama ondan sonra 3 el degistirmis. Su an ki sahibi turizmde işler kötü olduğu için aldıktan 6 ay sonra satmaya karar vermiş. Ondan önce 6 7 yıl kullanılmış. 5664 te sorgulattım 275 tl lik tek kaydı görülüyor
Koray hiç düşünme al derim. Şuanki piyasada satılmayacak avrupa araç yok. Yeter ki değerinden alınsın.
söylediğiniz fiyata bencede kaçırmayın derim. internetteki araç ise eğer fotoğraflarda güzel ve diri görünüyor. Adamlar şahine 16000-18000 gibi fiyatlar yazıyor.
gecen bi arkadasima onermstim unutuldu bu araclar piyasasi dusuk cok mantikli diye bence o fiyata daha iyisini almasi zor
Ben 15000 liradan aşağı vermem benim otomatik gt'yi. Malum piyasa şartları ortada. Ama bugün trafik sigortası yaptırdım 820 liraya, çok zoruma gitti. Geçen yıl 410 liraydı.