Merhabalar Arkadaşın anahtarı kayboldu yeni anahtarı beyine tanıtmak için beyini söküp anahtarciya götürdük ve yeni anahtar kodladi beyni yerine taktik araba çalışıyor fakat 3000 devri geçmiyor sizce sebebi ne olabilir.araç accent milenyum 1.3 2001.anahtarci benim yaptığım işlemle bir alakası yok diyor fakat daha önce boyle bir sorun yoktu. Sanırım yazılımsal bir sorun bu
Anahtar yapımı ile pek alakası olmaz. Yeni nesil araçlarda yedek anahtarlara tanımlama yapılabiliyor ama sizin aracınızda yoktur büyük ihtimal D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hava akışmetre sanırım bahsettiğiniz sensör. Kontrol ettirmekte fayda var. Arabada tekleme silkeleme varsa bıji ve kablolarından da kaynaklanabilir. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aracın 1.5 ERA CRDI Sorun anahtar ile ilgili değil Sorunun TURBO yada EGR ile ilgili, Muhtemelen Motor korumada kaldı. Aracı stop edip çalıştırınca sorun düzelmiyorsa , Acil BEYİN okunmalı. sorun Düzelse de Beyin her halükarda okunup sorunun kalıcı çözümü yapılmalı
2.0 cd vectra da beyin yiyp duruypdu arzaya bagladıgında 3000 devirde kesiciye giriordu.Bana bu olayı anımsattı inşallah buna benzer bi olay degildir.
Valla Profil bilgilerinde 1.5 era crdi görünce onu yazdım. " Arkadaşın aracı.." Özür dilerim.,, Benzinli 1.3 MPI ise, Benzin Filtresi, Krank sensörü, Beyin, Muhtemel sebepler arasında, Anahtar yeniden çekilmiş olsa da Anahtarlar alakası olmaz
1.3 milenyumda havaakış metre olmaz. Egzantirik konum sensöründen yapabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam, bilgisayara bağlayıp bakmak lazım.
ogün bey evet benim aracım era dizel fakat arkadaşımın aracından bahsettiğimi ilk mesajda belirtmiştim.
bilgisayara bağlandı herhangi bir arıza göstermedi en az 7 tane usta dolaştık kimse anlayamadı ve arkadaşıma dedim çek arabayı garaja.çıkardım takımları aldım aracı beri ilk tahmin ettiğim parça rolanti sensörü evet sorun bundaydı gaz verdikçe içersinde küçük bir kelebek var açması gerekiyor fakat açmıyordu temizlik spreyiyle temizledim fakat çalışmadı parçayı 85 tl ye aldık ve sorun çözüldü.orjinaline 170 tl dedi oda elinde yokmuş taktığımız parça kore ama orjinal değil