Herkese uzun süre sonra selamlar. Aklımızda erayı satıp 2023 model Benzinli Kuga almak var hayırlısıyla etrafınızda kullanan binen tanıdıklarınız var mı ? Yakıt olsun konfor olsun her türlü düşüncelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Serdar abi bu üstündeki dragon kodundaki motorundan veya kullandığı 8 ileri şanzımandan yana bir problem duymadım. Duruşu ve şasesi bakımından Ford her zaman gözüme bir farklı gelmiştir. Sen böyle deyince içime bir kurt düştü abi. Garanti durumunda hak veririm ama kugadan yana nasıl bir sorun olduğunu bilmiyorum abi biraz daha aydınlatır mısın ?
aracın izolasyon ve frenleri berbat. yakıtı şehiriçi bu havalarda temiz 12-13 litreleri görür. şanzıman sorunu yaşayanlar var ve geçmişte olduğu gibi ford otosan saçma tekliflerle milleti ikna etmeye çalışıyor, garanti olarak bir beklentiniz olmasın. şikayetvar sitesinde bile var. ford bir balondur, youtuber/infulancer güzellemeleri ile paranızı çöpe atmayın derim.
merhaba,şirket aracı olarak kullanıyoruz. kendi görüşüm; frenler çok iyi değil. araç sert ve kemikli. konfor yok
Başta @MSC olmak üzere görüşünü belirten herkese teşekkür ediyorum. Uzun araştırmalar ve kullanıcılar üzerinden anladığım kadarıyla kuganın sıkıntılı ve kronik bir araç olduğu harbiden bir gerçekmiş. Oysa ki eskiden 2010 focus sahibi olmama rağmen fordun bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. Şimdi de aklımda Renault AustralE var 1.2 e-tech motorlarında 4control olduğunu falan görünce biraz daha Austral kafama yattı. Değerli forum arkadaşlarımızdan kullanan veya bilenler memnunlar mı güzel araba mıdır ?
peki önerebileceğin SUV tarzı bir model var mı Serdar Abi ? Hyundai grubu altı yere yakın olduğundan dolayı biraz sıkıntı olabilir malum tarla vs işleriyle uğraştığımız için Hyundai o konuda pek seçenekli gelmedi bayon desem küçük geliyor, Tucson desem altı yere yakın ama bir o kadar da rahat ve konforlu araç. Chery grubuna baktığımda şu airbag meselesi biraz tedirgin ediyor. Önerilere açığım arkadaşlar her türlü araç önerisi alabilirim. Bütçe Max 1.800 TL olabildiğince yeni model almak istiyorum mümkün olur Allah nasip ederse sıfır arıyorum ama illa sıfır alacağım anlamına gelmiyor. Şimdiden teşekkürler
austral 180mm, tucson 181mm, sportage 182mm yerden yükseklğe sahip. ayrıca tuson 1865mm genişlikle C suv'da rakipsiz.
teknik verilere bakmamıştım hiç peki bu şanzıman ısı sorunu düzeltildi mi ? Bildiğim kadarıyla bundan önceki kasasında bayır yukarı dur kalklı alanlarda şanzıman sıcaklığı yükselip motor kendini korumaya alıyor 6 7 dk sonra düzeliyordu. Hala bu durum devam ediyor mu bilginiz var mı ?
Dogru kullanimda sanzimani isinmiyor, istediginiz kadar dur kalk yapabilirsiniz. Ama yokus yukari trafikte 1 - 2 km gibi yarim debrikaj hizinda ilerlerseniz haliyle isinir ve hatta kavrama yanar. Bu tork konvektoru olmayan tum sanzimanlarda gecerli, manuelde bile. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3008 ve qashqai beni en başından beri ısıtmıyor çok sevemedim kullandım fakat ısınamadım. Bu süreçte Tucson'a daha az bakmıştım 1-2 gündür araştırıyorum da fiyat olarakta gayet makul ve güzel bir fiyata veriliyor geldi bana ki zaten Hyundai kullanıcısıyım önceki konularımdan da bilinir bu durum accent eramız var Hyundai'nin konforunu ve rahatlığını insan bırakmakta istemiyor bir yandan. Kuga diye başladığım serüven tucsonla son bulacak gibi duruyor. İzmir'de bulunduğum için İlyas Şen'e gidebilirim haftasonu incelemek için hemde araç var mı yok mu durumu öğrenmek var aklımda gidemesem bile aramayı düşünüyorum. Araba stokları nasıldır sizce ? Benim bildiğim otomobil Suva nazaran daha çabuk tükeniyor. VW ile görüşürken falan golf için 3 4 ay sıra vermişlerdi de Tiguan ve t roc için isterseniz şimdi verebiliriz falan demişlerdi. Aynı şekil Ford bineklere nazaran ticarileri daha çok tutulduğu için ticari stoğunu komple eritmişti. Arkadaş için transite 2 aylık bir sıra vermişlerdi İzkar'da. Sizce bu durum Hyundai'de Tucson'da nasıldır ?
İzmir bölgesinde araba var istediğim prime paket harici prime paketi şu an İzmir bölgesinde bulamadım. Gelişme oldukça burdan haber vereceğim Tucson'a niyetleniyoruz bu arada
Yakın illerden de bakabilirsiniz. Mevcut araçlara, https://online.hyundai.com.tr/ adresinden bakabilirsiniz.
Merhaba, tercihinizi hangi araçtan yana kullandınız? Bende T-roc aracımı satıp C suv a geçiş yapmak istiyorum. 1.800 - 1.900 fiyat aralığında hemen hemen bütün markalardaki C suv modelini alabiliyorsunuz. Ben de tüm markaları gezip modelleri inceledikten sonra içime en çok sinen 2023 model Kuga 1.5 St-Line Black Package oldu. Kuga yakıt konusunda diğerlerin max 1 lt fazla yakıyor. Soğuk havada şehir içinde şu an t-roc ile 10 lt seviyelerinde dolaşıyorum. Kuga 11-12 lt yakmış bence çok değil. Benim kafamı kurcalayan şanzımanı. Fakat araştırdığımda en azından DSG den daha sorunsuz olduğu söyleniyor. Aracım 47 bin de kavraması değişti. Kuga da bozulursa şansızlık olur diye düşünüyorum.1 1.850 Allure paket yeni kasa 3008 var ama ondada baya özelliği kırpmışlar. Kuga olmaz ise belki bir önceki kasa 3008 180 bg olan olabilir. Peugeot 3008 180 bg hakkındaki düşünceniz nedir?