2016 i20 1.4 crdi style sahibiyim İç ve dış aydınlatması hoşuma gitmiyor -Daha önceden Astra j 2012 cosmo kullandım o daha iyiydi hem farları hem iç aydınlatması -Gece yolculuğu yaparken farları çok yetersiz geldi astradan sonra ve sarı, ben beyaz olmasını istiyorum yasadığım yere kar yağmıyor sorun olmaz benim için. -İç ve Dış( beyaz) ampulleri önerinizi bekliyorum.
Tamamen performans istiyorsanız Philips xtreme vision. Sarıya dönüktür baya. Beyaz olsun, yağmurda karda önemli degil derseniz Philips diamond vision. Hem performansı iyi hem de tatlı bir beyazlık istiyorsanız Philips crystal vision. Ben crystal vision kullanıyorum, çok memnunum. Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Affola bilmedigim icin soruyorum... Beyaz yagmur ve karda goruse engel mi oluyor ? SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet çok parlak beyaz ve mor ışıklarda karlı ve yağmurlu hava görüş sıkıntısı yaşamanıza neden olur en iyisi sarı ama görsellik açısından pek iyi durmuyor 3500k 4500k arası bence ideal renk
Araç içi aydınlatma da yetersiz sadece ön kısımda ışık var ve arkadaki yolcular için 2. bir ışık takılmamış araca ve sarı ışık sönük yanıyor onun yerine de takabileceğim ampul öneririnz var mı? Son olarak Plaka aydınlatılmasında kullanılan ampulleri de beyaz olarak değiştirmek istiyorum sarı renk pek güzel değil beyaz arabaya. Ne çeşit ampul takılır bilmiyorum?.
Benim arac style pan... Panlarda arka yolcular icin de aydinlatma var benim en cok isime yarayan da o ... Arkada cocuk var surekli bir sey dusuruyor aliyor birakiyor karanlik olmasi gercekten sıkıntı... Arkada mutlaka isik olmasi lazim SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet... Şiddetli yağmurda far yok gibi gidersiniz renk beyazladıkça. Bunun için 4300 kelvin idealdir bence en fazla. Bu rakam büyüdükçe renk beyazdan mora kadar gider. Aracınızın sadece far ampulünü değiştircekseniz bu sebeple Philips Crystal vision önerebilirim. Crystal vision kutusundan renk uyumlu olması için 2 adet mavi park ampulü de çıkıyor. Bunları da parklara ya da plakaya takabilirsiniz. Ben hem uzun hem kısada Philips Crystal vision kullanıyorum. Yanında gelen toplam 4 park ampulünü de parklara ve plakaya taktım. İç ampulleri de ledle degistirebilirsiniz. İçersi bembeyaz apaydınlık oluyor. Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
faruk bey banada Philips Crystal vision cazip geldi. bu ampul hem uzun hemde kısa işlevimi var. yoksa uzun ve kısa ayrı ayrımı almam gerekiyor. mekanizma nasıl pek bilemedim. yeni i20 mercekli halojen var.
Uzun-kısa işlevinin ampulle bir alakası yok. Sizin aracınızın ampul tipini bilmiyorum. Mesela kendi aracım 2010 i30'da kısalar H7, uzunlar H11. Bunun için H7 ve H11 crystal vision aldım 2 takım yani. Sizde uzun ve kısalar ayrı mı bilmiyorum. Bilen arkadaş varsa yardımcı olsun... Hızlıca bir baktım, yeni kasa i20 için HB3 yazmışlar ampul tipine. Eğer böyleyse uzun-kısa tek ampuldur. İşin kötü yanı HB3 crystal vision göremedim internette Türkiye'de. Diamond vision var... Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekür ederim ilginize faruk bey.Ampul olayını pek anlamıyorum. Kullanma klavuzunda şöyle bilgiler var ama uzun kısa aynımı net değil. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rica ederim... Bunlar ampul güçleri. Bilen kimse de yazmıyor forumda yahu ilginç... Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi