Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2015 Peugeot 208 1.2 etg 5 Nasıl bilirsiniz.

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda Turker ERA tarafından 20 Ağustos 2015 tarihinde açılan konu

1. Turker ERA

Turker ERA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    76
    Ad Soyad:
    Turker Ördek
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Merhaba ,
    Hanıma ekonomik araba modelleri bakıyordum. Evime çok yakınında Pejo showroom vardı. Gidip bir inceliyim dedim. En ucuz ve otomatik bu 205 etg 5 vardı. Daha önce Dualogic kullandığım için robotlara yabancı değilim. Ayrıca arabanın testi Carviser yapmıştı ordan görmüştüm.

Arabanın göstergesine bayıldım. Direksiyonuna bayıldım. Kulaklıklı vites değiştirme felan bayağı janjanlı. Satış danışmanı gelin test edin dedi. Kırmadım Ama oda ne. Vites birinciye gecerken debriyajı küt küt bırakıyor. Dualogicden kalkışlarda daha kötü. Böyle önümde sıkışık trafikte ayağımı hafifi gaza dokunmamla araba ileri fırlıyor. ETG5 şanzımanı kalkışta hiç beyenmedim. Ama üst viteslerdede hiç sarsıntı hissetmedim. Sizce bu araba bayana gidermi. Smeg ekranlı park sensorlu 1.2 active modeli için 48000 tl verdiler. Cruse controlude var. Manuali ise 40000 tl fiyat verdiler.

Benim Pejoya gitmemdeki tek sebeb hyundainin son zammından sonra başka modellerede bir göz atmak gerektiğini düşünmemdir.

2. lKamikaze

lKamikaze Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    222
    Ad Soyad:
    Doğukan
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Şu yeni Fransız modellerine bir türlü alışamadım , açıkçası ben olsam tercih etmezdim.

Hali hazırda 1.2 litre Elite donanım i10 yerinde bir karar olur.

3. Turker ERA

Turker ERA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    76
    Ad Soyad:
    Turker Ördek
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Hocam, hyundai i10 zengin arabasi, cok pahali. A sinifi kucuk hacimli bagaji ufak araba. İ20 otomatik dusunduk. Oda 49900 fiyat olmuş. Yerli araba, insan ucuz fiyat bekliyor. Hyundai satişlar patlama yapinca fiyatlara zam yapti. yarin kampnyaya giren ford fiesta 1.6 powershift arabayi inceliycem. Dijital klimali yokuş kalkiş destekli fiesta icin 48000 fiyat bicti bayi. Ordan hyundaiye gidip son bir style+ 1.4 otomatik fiyati alcam. Bakalim hunko ne diycek.

4. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    peugeot hayatta para veripte kapımın önüne koymam arzalı sıkıntılı araç bunlar bi i20 bi i10 on basar bunlara ama yinede tercih sizin

5. lKamikaze

lKamikaze Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    222
    Ad Soyad:
    Doğukan
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    A Segmenti bir otomobil için 44.000 lira çok gelebilir ama vergileri düşünürsek çokta pahalı değil.

Fiesta güzel araba düşünülebilir powershift'te gayet iyi bir şanzımandır.

Bu Sayfayı Paylaş