Arkadaşlar konut ihtiyacı nedeniyle aracım satılıktır.Bilgileri aşağıdadır. Araç, Renault Clio Sport Tourer 2013 Aralık trafiğe çıkışlıdır, yani 2 yılı daha yeni doluyor. 27.000km'de dizel aractır. En full donanımlı modelidir. Sürüşünden ve genel olarak araçtan çok memnun olmamıza rağmen konuta daha fazla ihtiyaç doğduğu için satıyoruz. (Bilhassa yakıt ekonomisinden çok memnun kaldığımız bir araçtır.) Fiyatı muadillerine göre epeyce indirdik. İlgilenenler için: Çağrı Öztürk GSM: 0535 419 67 32 linkler: http://www.arabam.com/ilanOnizle/5891763/889679 http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...isli-clio-st-icon-dizel-90hp-241451258/detay/ not: Sahibinden linki yakında yenilenecektir.
Teşekkürler! Ve evet sırf o müthiş yakıt ekonomisi bile aracı sevdiriyor. Böyle bir ihtiyaç doğmasa gerçekten uzun yıllar kullanmak amaçlı almıştık, çok da memnunuz. Ama böyle bir ihtiyaç oluştu istemeden de olsa satış kararı aldık. Alanı gerçekten memnun edecek bir araç.
Hayırlı satışlar.Tasarım olarak oldukca beğendiğim bir araç.Dış rengi kırmızı olanları daha bir hoş.Özellikle iç rengi de kırmızı siyah renklerinde olunca daha bir güzel görünüyor.
Yok sahibinden deki yakıt verileri çok doğru değil. Ama kişisel olarak şehir içinde dur kalk trafikte kullanmama rağmen 6lt'yi pek geçmiyor. Şehir dışında ise 3,9 görmüşlüğüm var(neredeyse fabrika verisi). bir depo ile İstanbul Antalya arası 1085 km gitmişliğim var. Benim ortalamam şehir içi 5 - 6 arası şehir dışı ise 3,9 - 4,2 civarlarında(şehir dışında 4,5'u hiç geçmedi şimdiye dek nasıl kullanırsam kullanayım) Araçta cruise control ve start&stop olması yakıt tasarrufunu daha da efektif hale getiriyor.
Araç üzerinde glasscoat hani şu seramik kaplama denen şeyden var, aldığımda yaptırmıştım. Bunu 5 yıl garantili yapıyorlar, onu kastettim ilanda. yani 5 yıl içinde kuş pisliği, reçine, zift gibi şeylerden boyanız etkilenmeyecek anlamına geliyor.
Hayırlı olsun satılmış, satış ilanına satıldıktan sonra yorum yapmak daha makbuldür fiyat çok uygundu gerçekten, ancak yakın geçmişte clio nun alev kırmızısı boya konusunda bu rengi servislerin bile tam olarak tutturamadıklarını duydum ancak son zamanlarda birkaç iyileştirme olmuş ve bu kırmızıyı artık orjinale çok yakın tutturabildiklerini renault forumuna üye olan arkadaşımdan öğrendim. Ben boya korumayı bozmamaktan ziyade bu sebeple boyatmadığınızı düşündüm Birde sport tourer modelinin arkası station vagon tarzı ve yükleme kapasitesiyle beraber ağır yük taşıma özelliği olan bir otomobil olarak düşünülmüş gibi olduğundan büyük ticari araçlar gibi disk frene daha göre kuvvetli ama tepkisel olarak daha az hassas olduğu düşünülen kampanalı fren sisteminin arka frenlerde kullanıldığını düşündüm, arka frenleri disk olan sport tourer modeli varmı? Clio dan sonra düşündüğünüz model varmı? ev aldıktan sonra gün gelecek borçlar bitecek çünki.
Yok boya konusunda tutturamazlar mevzusu yok, sadece mini hasar indirimi ayağına otoking tarzı yerlere gidilmemeli yetkili servise gidilince tuttururlar. Daha önce otoking getzde bile tutturamadı, satarken sıkıntı yaşattı minicik boya yüzünden bana, mini hasar indirimi ayağına gittiğime pişman olmuştum, 20cm yer için bütün çamurluğu boyamışlar çünkü, alacak adamda boya ölçü aletiyle gelip aracı kazalı sandı, oysa aynı bu araçtaki gibi çok önemsenmeyecek bir çizikti. Titizilik edip boyattım pişman oldum. (Yaptıracak duruma gelenlere tavsiyem eğer çizik ya da vuruğunuz çok önemli bir şey değilse ve aracınızda siyah beyaz gibi rengi kolay tuturulacak bir renk değilse kaskonuzdaki mini hasar indiriminden faydalanarak yaptırmayın derim, çünkü rengi tutturmak için koca parçayı boyuyorlar. Basit bir minik hasar için aracınız satarken gereksiz yere boyalı araç muamelesi görüyor) Bir de benim bu çizik çok eski değil, bu olduktan kısa süre sonra satış kararı alınca yaptırma gereği görmedim bir de gerçekten glass coat olan araçta boyattığınızda o bölgede glasscoat bozuluyor garantiden yine yapabilirlerdi glasscoat'u belki hiç sormadım. Ama kullanmaya devam etsem yaptırırdım. Cliolarda arka disk olan yok benim bildiğim. Ama böyle bir aracı ticari kullanmak bence akıl karı değil, joy modeli belki olur da bu full olan icon'u ticariye vurmak (kitapçı ya da çok küçük elektronik alet filan satmıyorsanız) yazık olur kanattindeyim. Bu daha ziyade tam bir keyifli aile aracı. Uzun yol gitmeyi seven sportmen kampçı gençlere de hitap edebilir. Ama bu donanımda bir aracı ticariye vurmak "bence" doğru olmaz. Evi borçsuz almak için aracı sattım. Yeni aracı en kısa zamanda kredi ile alacağım sanırım. Bu kez hatchbek ve benzinli yüksek ihimalde eşimde rahat etisn diye otomatik bir araç düşünüyorum fiyat olarak da daha uyguna gelsin diye, çünkü dizel sport tourerların sıfırları 68binleri gördü. genel olarak dizellerin çoğu uçtu fiyatça. Bu sebeple ben düşündüğüm evlerin kaçmaması adına çok iyi durumdaki aracımı gerçekten ucuza verdim, alan kişi arkamdan dua edecektir eminim.. Şimdi ikinci el ya da sıfır otomatik vites skoda fabia, vw polo gibi bir araç alabilirim duruma göre bakacağız artık.
Alanada satanada hayırlı olsun. Boya muhabbeyi yapan kişiye araba satmamak gerek sonuçta bu arabalara dünya para döküp alıyoruz değeri eriyip gidiyor hepsi yabancı sermaye oluyor. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle ben de Getz'i ona satmamıştım zaten. Bu sebepten fiyat kırmaktı amacı. Başkasına verdim gitti.