airbag ışığı sönmüyor forumlardan araştırdım yolcu koltuğu altındaki soketten bahsettiler kontrol ettim sıkıntı gözükmüyor. yanlız soketin birine temassızlık vardiye kablolara jumper atmışlar. sanayide ustanın birine gösterdim bilgisayara bağlayıp kontrol etti yolcu hava yastığı direnc arızası dedi. parça takıp iptal ederim ama çalışmaz dedi. bende elettirmedim gerekirse servise gidecem. sizin başınıza geldimi daha önce.bununla ilgili neler yapabilirim. elektirik ve mekanikten anlarım yapabileceğim birşey varmıdır.
Öncelikle hoş geldiniz lütfen forum kurallarını okuyun büyük harfle başlık açmak yasak lütfen başlığınızı düzenleyin
bizim corsa dada böyle oluyo kendiliğnden yanıyo beyinciye götürdük 2 kez düzetti tekrar yandı inşallah sorun çözülür
mesleği airbag olan bir usta bulabilirseniz eger sorununuza net bir çözüm bulabilir. mevcut durumda hatadan ötürü ışık yanmış ve o şekilde ışık yanık kalıyor da olabilir.
lambayı söndürmede sıkıntı yok.sigortayı çıkardığım zaman sönüyor ama kaza anında açarmı o sıkıntı onu bilmiyorum. burdaki sanayide araştırıyorum iyi bir usta bulursam gidecem. yok her ustaya tespit parası veremem. bir tanesine gittim yolcu hava yastığı dedi.ama arızayı gideremedi. en kolay yol direnç takarım ama çalışmaz diyor. . burdada sormamın amacı başına gelen varsa en azından ön bilgimiz olur. en son çare servis.