Arkadaşlar malum bir süredir daha ucuz bir araç arayışının içine girdim. Kendi aracımı satarak, yerine ucuz yollu otomatik/lpg li bir araç bakıyorum. Hondalar aklıma yatmaya başladı, eskiden neredeyse haşat olmuş bir hondam vardı ve hiç sıkıntı çıkarmıyordu.. Hatta sürmekten ayrı bir keyif alıyordum honda yı.. Şu araca ne dersiniz, temizse alayım mı ? Km 200.000 i devirmiş, sorun olur mu ? Honda Accord 1.8 LS 2001 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 127442763
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...el-fuul-orjinal-2.4-executive-150725938/detay bu arac mesela ama 2. 4 cok yakiyor kullanmis biri olarak soylemek isterim HTC One cihazımdan gönderildi
Üst kasalar için biraz daha çıkmak yani 4-5 bin tl daha gerekiyor. Birde üst kasaların hacimleride yüksek, 2.2 litre civarı.. Baktığım 1.8
2.0 2.4 abi yakitta fazla bunlarin dedigin gibi fiyatlar biraz yukselmis ama HTC One cihazımdan gönderildi
Modeli tam bilemiyorum ama 2005 civari bir accord vardi arkadasta 2.4 motorlu. Yakitini bilemem ama gidiyordu meret HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
2.4 2004 2005 felandir bizde de vardi kopek gibi gidiyordu 240 rahat yapiyor kalkista fena ozellikle HTC One cihazımdan gönderildi
Ben emanet oyle bir kac kere kendim surdum. Cok konforlu bir arac cok sessizdi HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yedek parcalari biraz tuzluydu bulunun 2 farindan pahali bir fari mesela deri koltuk olmasi cok sicak oluyodu yazin sogutma geregi duyuyosun HTC One cihazımdan gönderildi
Bence 200 binlik araç usandirir adamı. Tamam sağlamdır ama fizik kuralı işler. Illa asinacak motor tapatalk