Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1999-2000 accent 1,3 lx teknik özellikler ???

'Accent Forum - Club' forumunda faith tarafından 19 Kasım 2007 tarihinde açılan konu

1. faith

faith Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar,

Allah(CC) izin verirse 1999 ve ya 2000 model accent 1,3 lx almayı düşünüyorum. ama teknik özellikleri hakkında hiç bilgim yok. Ben özellikle hidrolik direksiyon istiyorum. Accentların özellikle lx lerin hangi modellerinde hidrolik direksiyon vardır ve teknik özellikleri nelerdir. Ayrıca tavsiye edermisiniz? Yakıtı nasıldır?
    Yardımcı olursanız sevinirim....
    şimdiden teşekkürler....

2. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    1,5 gls yi tavsiye ederim ufak bir fiyat farkı ile bir sürü özellik ve 1500 cc motora sahip olabilirsin.

3. fx_coupe

fx_coupe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <TABLE cellSpacing=2 cellPadding=8 width="100%" align=center>

<TD vAlign=top width="33%">Elektrikli Cam
    Klima
    Radyo / Kaset

<TD vAlign=top width="33%">Direksiyon Ayarı

Hidrolik Direksiyon walla biraz arastırdım yazılanlar bu

bu araba 2000 yılı için geçerli belki 1999 dada wardır

4. alperoguz

alperoguz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundai accent 2000 yılının ilk yarısından sonra Kupa değiştirmiştir. Bu sebeple alacağınız araba eğer ilk yarıya ait eski kasa ise pek tavsiye etmem...
    Ben kullanıyorum, maalesef arabada pek randıman yok...
    3. kişi de araba en ufak yokuşta bile tıkanıyor. Hatta 1,3 olamasına rağmen Ruhsatta 1341 cc. olduğu sebebiyle 41 cc yüzünden 1600 cc na göre vergi ödüyorsun... Ama 2. yarıdaki Accent gayet iyi, En azından hidrolik direksiyonu ve injektörlü ayrıcaradyolu ve daha bir sürü özelliği sebebiyle tercih edilebilir. Fiyat farkı olması da tabiidir.
    Bulabilirsen GLS tercih etmelisin...

5. zebo

zebo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.3 ler yokuşta tıkanıyor olabilir benimki 98 1.5
    arabanın bagajı dolu ve arabada 4 kişi varken 45 50 derecelik bir yokuşu canavar gibi çıktım en ufak bi tıklama yoktu
    bu yüzden eski kasaları kötülemeyelim lütfen https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

6. boraboyar

boraboyar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2000 ağustostan beri 1,3 lx kullanıyorum. Araç doluykende boşkende hiçbir sorunum olmadı.Yazları 5 kişi bindik çekişte problem yaşamadım.Tek sorunumuz yere yakın olması,klimasız olması.Geçen haziran lpg ye geçiş yaptım.0.135 ykrş yakıyor.

7. gokeri06

gokeri06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Gökhan Güneri
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    ben ağustosdan beri kullanıyorum ve sadece yağ değişimi dışında bana bi masrafı olmadı...

Sorunsuz araba...

8. SeyhShamiL

SeyhShamiL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 2002 lx accent var benim gözüme çarpan tek dezavantajı suspansiyon sanırım kasislerde cok ama cok yavaş gecmen lazım bilmediğin bir yolda 30-40 km hızlabir kasistengecsen bile alt vuruyor heleki aracın yüklu ise daha da dikkat etmen gerekir 1,3 rampalarda cekmiyo diye bişey yok vites düşürüp gaza bastığında cektiğini görüceksin ama tabiki 1,5 kadar iyi değildir ama düz yolda yakıt tasarrufu acısından iyidir ve hyundai belki de kullandığım en pratik ve seri araba mutlaka tavsiye ederim kullanışı cok keyifli ve rahat eski kasa alma derim imkan varsa yeni kasa tercih et şimdiden hayırlı olsun
    Düzenleyen : SeyhShamiL

9. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    1999-2000 LX olanlarda hidrolik direksiyon var.
    Aman sakın olaki LS alma şahin bozmasıdır :) camları dahi otomatik değildir. Tır gibi direksiyonu vardır dönmez birtürlü... LS'den uzak durun...

10. Misafir

Misafir Guest

2000 milennium kullanıyorum LX tavsiye ederim 8 yıldır araba bizde hiç bir eksikligini görmedim yokuşta biraz bayıyor ama vites küçültürsen ii bi randıman alablirsin keza düz yolada ii kaçıyor haberin olsun https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

11. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Bizimde vardı 1.3 LX yokuşlarda 1.viteste bile gitsen aracı sırtında taşıyorsun gibi hissettiriyordu.Eğer 1.3 alacaksan 2000 sonrası olması tavsiyemdir.Şayet bizimkinde ilk 2 viteste yokuş tanımıyor araç.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

12. huseyinpekdemir

huseyinpekdemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    99 Model LX kullanıyorum.Kaputu açınca fren hidrolik deposunun yanında başka bir depo daha olduğunu farkettim,ama ben bu arabalar da hidrolik direksiyon olduğunu bilmiyordum.Acaba bu depo gerçekten hidrolik direksiyon deposu mu.Eğer öyleyse niçin kullanımda farkedemedik.

13. Misafir

Misafir Guest

bişey sorucam hiç yokuşta ikinci vitesle kalktınmı https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gifben bir kere denedim kalktı valla zorladım oldu zaten 1.3 alıcaksan 2000 milenniumlardan sonrasını alıcaksın cunki milenniumlarla birlikte enjektör geldi 1.3 motora mileniumlardan önceki 1.3 ler karburatörlü https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif

14. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Araç LX ise hidrolik direksiyonu vardır. LS olan modelleri şahin almış gibi düşünün...

15. S&#8364;rs&#836

S&#8364;rs&#836 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeşim kesinlikle ls alma hiçbir özellik yok bir araba bu kadr hantal kalabilr teknik açıdan ise yumurta kasalar 1.3 ler 1342 cc 70 hp 12 valvedir karbüratörlüdür kesinlikle full doluyken bile en ufk bir baırma görmedim köpek gibi tırmanıyor daha alalı 6 ay oldu arac bensinli ls olmasından başkaşikayetim yok..!saygılarımla Hasan DEMİR

16. S&#8364;rs&#836

S&#8364;rs&#836 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    he ayrıca lx lerinde opsiyonel olrk hidrolik direksiyon war diye biliorm

17. fu800

fu800 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    99 1.3 lx bozdağ yolunda (eskişehirliler bilir) 2.0 vectraya kafa tuttu gerçi önemli olan şöförlüktü ama belki rampada zorlanıyo ama bayılmıyo

18. emreaccent

emreaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    arkadasların yorumlarına katılıyorum alacaksan milennium kasa almalısın bencede..bende 1.3 mpı motor kullanıyorum yokuslarda 1 vıtes kuculttugunde en kotu ıhtımal bır sorunun kalmıyorrr..ama duz yolda gaza basmaktan kesınlıkle korkma sadece cebıne zarar ama her turlu gıderr dıyebılırızz...milennium kasasının lx modelını alırsan memlun kalacagından emın olabılırsınn...sakın kullanımlarda da yakıtı senı mutlu edecektırrr...hyundai tercıh etmen gercekten dogru bır karar olacaktırr dengı butun arabalardan kullanım rahatlıgı olsun vs.her bakımdan ustundur bence..

19. onderbaba

onderbaba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bende 2000 yumurta kasa lx kullanıyorum, alalı 8 ay oldu sadece yağ değiştirmek için sanayiye girdik bide önlem olsun diye tirigerini değiştirmeye gittim bugüne kadar hiç bi problem yaratmadı gazda kullanıyorum çok iyi bi şoför değilim ama hiç zorlanmadan gazda  140 a kadar çıkarabiliyorum çok az yakıyor rampalarda 90 ın altına çok nadiren düşüyor, sakin kullanıyorum arabayı bağırtmadan ,fiyatına göre güzel araba bence milenyum kasa alsaydım daha iyi olurmuydu belki olurdu ama pişman değilim mileniyum kasalar biraz yıllanınca teneke yığınına benziyor ben arabamı seviyorum gerçi o zaman 9000 e aldım o parayada bence alınabilecek güzel arabalardan biri olduğu için aldım

20. yumurta kasa düşünüyorsanız 1,3 ten ziyade 1,5i GLS daha iyi olucaktır ve 1,3e göre daha fazla donanımı mevcut..

Bu Sayfayı Paylaş