Daha önceden bunun açıklamasını yapmışlar vgt turbo düz turbodan iyi olduğunu açıklamışlar ben 2010 model crdi-vgt almak istiyorum ama arabanın hiçbiyerinde vgt yazmıyo vgt olduğunu nasıl anlarım düz crdi almak istemiyorum
Bence vgt ile vgt olamayanın arasında çok fark yok motor yönünden ha iç özellik olarak vardır onu bilmiyorum ama ikisindede aynı turbo ve aynı beygir ve tork var önemli olan turbo ve motorun sağlam olması hatta bildiğim kadarıyla yeni modeller vgt adı altında çıktı ve düz crdi olanlar daha çok tuttuyor
Eralarin hepsi, getzlerin 4 silindir olanlarin hepsi vgt. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
internette yazan o bilgi iki ayrı motor olduğu anlamını taşımıyor. Era alacaksanız dizellerin hepsi VGT. zaten VGT olmasa 110 beygiri zor verir.
1.5 lerin 3 silindirlileri vgt siz. Tabii sadece getz ve admire da var. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yeminle beynim yandı. 2010 model yazınca onu ekleme geregi duymadım. 3 silindirde borg warner var diye hatırlıyorum.