Bizim vardı 156.000 kmde sattık herhangi bir kronik ağrı ile karşılaşmadık sadece 114.000 km de turbo revizyon yaptırdık. Fiyatı ne kadar hangi donanım servis bakımlı mı vs. gibi ayrıntılar da verirseniz daha detaylı yorumlar yapabiliriz. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben kullanıyorum şuan 2007 model vgt versiyon 95.000 de performans çok iyi, şimdilik sadece yakıt pompası sorun çıkardı, ustaya götürdüm bu araçlar sadece yakıt pompası sorunu verir o da kullanılan yakıtın kalitesiz oluşundan kaynaklanıyor. Eğer motor iyi durumda ve yürüyen aksamda sorun yoksa fiyat uygunsa alın pişman olmazsınız.
Biraz da pazarlık payı vardır bence o fiyatlara alınabilir hem en yüksek model era hem de boyasız değişensiz. Yine de diğer kişiler de fikrini söyleyecektir. Sent from my iPhone using Tapatalk
Efsanedir hocam.ucar kaçar az yakar benim çok beğendiğim modellerden.Zaten sanırım koreden çoktur Ankara da era. Gerçi böyle iyidir diyince de kızabiliyorlar.Passat değil araba zaten.Parasi belli.O paraya sümbül (symbol) lineadan iyi araç . Araç temizse alın.4 senede o kadar km bana çok görünüyor ama Pazarliginizi yapin piyasa yüksek.İyi araba da iyi fiyat.Alin geçin derim.20 bine 15 bine de era var sonuçta ama ohoo neler gormus neler
1 ay önce aldım 144 binde 2006 crdi vgt parasini sonuna kadar hak eden araç . O paraların en iyi arabasi symbol Linea era arasında kalmıştım iyiki diğerlerini almamisim
bir ay önce 32800 km 2010 model dizel olanını aldım gerçekten performans ve yakıt çok iyi tavsiye ederim tabi ilk defa era kullandığım için şöyle bir şey fark ettim araç 120 km hızdan sonra resmen coşuyor altımdan kaçacak turba ile alakalı galiba ama memnunun
Bu fiyata daha iyisini bulamazsın. Fiyat, yakıt tüketimi, hız, bagajın çok kullanışlılığı. Sorun da çıkarmıyor. Daha ne olsun.
Tabiri caizse kopppek gibi gidiyo bende sadece turbosunu yedim (33 bin km de) garanti kapsamında ücretsiz değişim sağlandı, o günden sonra bir daha sıkıntısı olmadı Allah'a şükür
Dünyanın en az yakan aracı olabilir İstanbuldan Erzincan'a 180 liraya gitti bursaya kara yolundan 50 liraya gitti. Gözü kara