Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.2 tsi hakkında bilgi ve deneyimleriniz..

'Diğer Markalar' forumunda ali deniz tarafından 17 Ocak 2014 tarihinde açılan konu

1. ali deniz

ali deniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    ali deniz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    merhabalar,

bir arkadaşım skoda octavia 1.2 tsi manuel almak ister. bu aracı kullanan ya da en azından VW jetta 1.2 tsi manuel kullanıp motorun performansı ve tüketimi hakkında yorum yapabilecek arkadaş var mıdır acaba ?

2. onlycihan

onlycihan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    132
    Ad Soyad:
    Cihan Taşkıran
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ben onu değil ama aynı motorlu skoda rapidi bir test sürüşünde kullandım. bir dizel era kadar hayatta olamaz önceki aracım olan megane 2 1.5 80 hp lik modelinden daha iyi gittiğini kullandığım araçları baz alarak söyleyebilirim .
    1.2 tsi benzinli ve dizel ile kıyaslamak yanlış olur ama turbosu olduğu içinde düz atmosferik benzinlilerle de karşılaştırmak bence yanlış olur çünkü hep dizel araçları kullanma fırsatı buldum o yüzden elimdeki araçla kıyaslayabiliyorum ancak. ama test sürüşünde beğenmiştim o anki yakıt tüketimi de 7,4 lt falan gösteriyordu tabi test aracı olduğu için millet gaza abanmış ta olabilir:)

3. Kerim8961

Kerim8961 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Kerim Doğru
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Jetta değilde 2013 1.2 TSI 105 hp Golf7 kullandım..Motor hacmine göre yorum yapmak gerekirse çekişi güzel..Yakıt tüketimi olarak da devirli kullanmama rağmen 10.1 lt'yi geçmedi..Sakin kullanımda 7 lt civarı gezilebilir diye düşünüyorum..Netteki yorumlara bakılırsa daha da düşürülebilir.

4. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    birinci vitesi hantal kalıyor ancak ikinci vitesi ve üçüncü vitesi gayet iyi ama tabi 1.2 hacim ne kadar iyi olursa... :)

5. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Benim arkadasim gectigimiz gunlerde test e gitmisti 1.2 cetta yi kendisinde 1.4 hdi pug var ve cettayi fena bulmamis begenmis. Ama bana kalirsa 1.4 ten assagi bakilmamali asiri kucuk motor asiri agir bir araba (motor a gore) ve asiri besleme. Ben bu isin sonunu hayirli gormuyorum.

Forumlarina bakarsaniz ve dikkatli takip ederseniz kronik sorunlarin arizalarin gercek magduriyetlerin hic birini kendi forumlarinda goremesiniz. Siliniyor direk. Sanirim vw gurubu club siteleri parasal olarak yardim aliyor dogustan. Bu yuzden sikayeti olanlari netten aramak daha iyi.

Lafa geldimi alman teknolojisi diyenler arabasini satana kadar almanci oluyorlar.

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

6. maverick74

maverick74 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    azmi temel
    bildiğim kadarı ile 1.4tsi motorlarda bariz şekilde yağ tüketimi mevcut 1.2tsi de aynı teknoloji motor olduğu için bence bu sorun 1.2 motorlarda da olur diye tahmin ediyorum benim takip ettiğim vwclup deki konuda 5000 km de 2 litre yağ tüketiminden söz ediliyordu....

7. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Piyasadq 0.9 ve 1
    0 turbo benzinli motorlarda var. 1.248 cc dizel motorlarda kalitesini kanitladi.

8. kiario63

kiario63 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    hasan
    Yaşadığınız Şehir:
    63-ŞANLI URFA
    Ben şunu bilirim, motoru kucultup beygiri yukseltince olmuyor. Uzun vadede sorun çıkarıyor. Yağ yakma olmazsa olmaz zaten. Tavsiyem 1.4

tapatalk

9. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Tüketim olarak çok başarılı diye biliyorum ama yüksek hıza pek gelmiyor sakin kulkanım için çok çok ekonomik, performans olarak 1.2 jetta ya göre konuşuyorum 1.6 atmosferik motorlu araçlardan daha performanslı yani kasayı kaldırmama durumu yoktur muhtemelen. İlk çıkan 140 hp lik 1.4tsi lar dışında yağ yakma duymaadım çevremde kullananlardan.

10. canhakan

canhakan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    485
    Ad Soyad:
    Can Hakan TEMİZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    1.4 tsi yi bilirim gayet iyiydi leon vardı 2008 model dayımda.7,8 litre yakıtı vardı ortalama . Şu 1.2 lerin üzerinden biraz daha zaman geçmeli diye düşünüyorum.

Yanma odasından gönderildi.

Bu Sayfayı Paylaş