Arkadaşlar cümleten Selamün aleyküm.Bir konuda danışmak istediğim konu var.Aracım admira 1.5 dizel.Bakımlarını geçen ay yaptırdım bakım sırasında hafif su eksiltmeden dolayı radyatör alt hortumu değiştirdim.Sorum bu hafta memlekete gideceğim giderken değil ama dönerken araçta 4 kişi ve birazda yük olacak ortalama 350 kg gibi dönüş olarak 1.100 km civarı yol olacak ve sabah erken çıkacağız yola acaba yol ve yük şartlarından dolayı sorun yaşarmıyız motor hararet gibi yük fazla olurmu acaba teşekkürler şimdiden
Periyodik bakımları ve ağır bakımları yapıldıysa hiçbir sorun yaşamadan gidip gelirsiniz. Yola çıkmadan yağını ,suyunu, aydınlatma sistemlerini ve lastik havalarını kontrol edip marşınıza basın ve yolculuğunuzun tadını çıkarın
Üst hortumu bakımda kontrol etti usta şimdilik idare eder dedi araç bende 6 yıldır değişmedi bendeyken Komple filtre ve yağ bakımı yapıldı dediğim gibi radyatör alt hortum değişti ayrıca amörtisör takozlarıda kötüydü orjinaliyle değişti zaten sonrasında da araç muayeneye girdi tek seferde geçti Emin olmak için ustamla az önce görüştüm 3 sene önce değişmiş ben unutmuşum alt hortum değişirken üst hortumda sağlam gerek yok demişti zaten birde kaçak testi yapılmıştı ozaman ortaya çıktu alt hortumdaki sıkıntı