Öncelikle form üyelerine merhabalar. Arkadaşlar; 2005 1.6 Admire aldım. İnternetten araştırdım ama bulamadım. Kapı çıtaları, kapı kolları ön panjur vb gibi krom kaplamalara ulaşabileceğim adres varmı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler..
Malesef krom aksesuarlar türkiye genelinde satılmamaktadır yurtdışında alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz ama aracın gövde rengine boyalıysa bene sorun olmaz krom bozuyor aracı benımde siyahtı bir ara düşündüm ama sonra böyle yaptım
Gövde rengide bir alternatif ancak krom gride çok daha güzel durur bence. İlginç sadece hyundai için yok galiba. Ama bir arkadaş kapı kollarını yapmıştı. Acaba orjinali krommuydu.
Yok orjinali krom olma ihtimali yok dediğim gibi belki başka araç uydurmuş olabilir yinede zevkler ve renkler tartışılmaz.
Bir ara bende bir hevesle araştırmıştım fakat hiç bir sonuç çıkmamıştı.Çevremdekiler de arabanın görselliğini bozar yok yakışmaz gibi söyleyince bende vazgeçtim. Zaten yan çıtalar,kapı kolları ve aynalar fabrika boyalı olduğundan çok da üstünde durmadım. Kesinlikle zevk meselesi ama benim fikrim kromlar bordo,kırmızı,mavi ve siyah renkli araçlar da çok daha hoş duruyor.Grinin tonu zaten yakın olduğundan kromlar kendini pek göstermez diye düşünüyorum.